Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

 

Vesten lukker og slukker selv!

Grise forsvinder fra skolebøger, moskeer fra sæbepakninger - alt imens selv-censuren blomstrer i Vesten. Verden renser sig for blasfemiske billeder, der kan fornærme muslimer.

Selv Aldi har vist sin forståelse for sarte muslimske følelser og har fjernet et sæbemærke fra sine hylder, fordi det bruger et billede af Hagia Sofia moskeen som reklame. Ikke fordi det kom til trusler, det var såmænd tilstrækkeligt, at bekymrede muslimsk...e kunder stillede spørgsmål til sæbepakningen. Og Aldi undskyldte pænt og lovede at sende reklameafdelingen på sensitivitetskursus, så noget lignende ikke skulle ske igen. 

I Paris blev skuespillet "Stenet" af Jean Chollet aflyst allerede to dage efter premieren. Hvorfor? Var det fordi stykkets tema - en kvinde, der bliver stenet i islams navn - ikke har rod i virkeligheden og steninger ikke er en realitet? Næh, stykket blev taget af programmet, fordi teatrets direktør ikke følte, at hun kunne sikre teatergængerne mod fanatiske muslimer. Og ikke én eneste teatergænger stod op for at forsvare den kunstneriske frihed!

Og måske værre endnu - da muslimer jo ikke er specielt glade for grise, har Oxford University Press nu fjernet alle henvisninger til grisekød, smågrise, sparegrise, kælegrise, bacon, pølser og billeder / tegninger af disse kære kræ fra deres bøger. (Se MailOnline 14. januar, 2015.) Forlæggeren havde nemlig pludselig indset, at deres materiale sælges i mere end 150 lande og at de derfor burde tage mere højde for de kulturelle forskelle.

Grisebassernes forsvunden havde dog intet med religiøs tolerance at gøre - det var ren og skær underkastelse under islamisk sharialov. Oxford University Press gør sig klar til tider, hvor ikke blot en tegning af Muhammed, men også børnebøger som Peppa Pig, kan kalde en islamisk Kalashnikov brigade på barikaderne.

Sådan ser verden ud her i sommeren 2015. Vejret er koldt, vores hjerners kreativitet er frosset ned - og vores hjerter ligeså. Vi står på pinde for ikke at fornærme islam - muslimerne behøver ikke engang bede os om at gøre det - vi kan selv. Vi underkaster os villigt på egen hånd og holder dermed den fredelige majoritet som "gidsler" for det islamistiske mindretal.

Endnu et blad på frihedens træ falder til jorden og formulder - og det er, som om det aldrig har eksisteret.

Muslim = En, der underkaster sig islam!